Declaratie de Confidentialitate

Va multumim pentru atentia si increderea acordata pentru site-ul www.cazretransilvania.ro / GAL M Tibor I.I. Prin respectarea normelor GDPR asiguram protectia datelor Dvs. personale la toate serviciile oferite prin firma GAL M Tibor I.I., care sunt legate site-ul www.cazretransilvania.ro, in continuare Cazaretransilvania.

Cazaretransilvania primeste si prelucreaza datele partenerilor dupa cum urmeaza:

  1. Proprietarii unitatilor de cazare

La inregistrare cazaretransilvania primeste de la proprietar numele, adresa de e-mail, numărul de telefon, adresă poştală, date despre afacere/unitate de cazare, etc. Datele menţionate mai sus, sau orice tip de informaţii ce primim devin protejate si nu se pot transfera unor terţe persoane, avand menirea de a fi folosite numai pentru tinerea legaturii cu propietarii unităţilor de cazare.
 Datele publice legate de anunţul cazării (de ex. Nume unitate de cazare, adresă, număr de telefon, adresă de e-mail etc.) vor fi afişate public pentru vizitatorii Cazaretransilvania. Numai proprietarii isi asuma responsabilitatea pentru aceste date care vor apărea public avand menirea de a conduce la îndeplinirea obiectivului.

  1. Persoanele care au facut rezervare  

Initierea unei rezervari se obtine prin trimiterea unei interesari/rezervare prin sistemul Cazaretransilvania, care poate include datele: nume, nr. tel, adresa de e-mail, adresă postala, adresă IP, mesaje private, detaliile rezervării, informaţii despre rezervare, etc. Aceste informaţii sunt necesare proprietarilor unitatilor de cazare pentru finalizarea rezervării derulate cu succes, care la randul lor fac tot posibilul pentru a vă păstra datele în siguranţă si nu furnizează aceste date la terţe persoane. 

  1. Prelucrarea şi servirea datelor

Datele de contact, care au fost introduse atat din partea proprietarilor unitatilor de cazare, cat si din partea persoanelor care au facut rezervare sunt folosite de Cazaretransilvania numai pentru activităţi de marketing. Va respectam intimitatea, de aceea acest portal nu detine si nu foloseste cookie-uri.  
Datele personale nu sunt transferate părţilor terţe cu exceptia autorităţilor competente in domeniu si numai in cazuri extreme cand este strict necesar.

  1. Pentru a folosi site-ul www.cazaretransilvania.ro, sau serviciile oferite de aceasta, este optional, ca

browser-ul (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Safari, Chrome, Opera etc.) Dvs. să fie recunoscut de către website.

  1. Responsabilitate

Vizitatorul paginii Cazaretransilvania (www.cazaretransilvania.ro), folosind pagina, trebuie să accepte Conditiile de Utilizare al Site-ului (https://www.cazaretransilvania.ro/Conditii_de_Utilizare_Site.pdf).
Cazaretransilvania respectă condiţiile enumerate mai sus, însă, cu toate acestea, nu îşi asumă responsabilitatea asupra daunelor cauzate (directe sau indirecte) de folosirea sistemului.

Contact
Asteptam observatiile, Dvs. la adresa de e-mail: contact@cazaretransilvania.ro