CAZARE SI REZERVARE ONLINE, Oferte de cazare Ieftine in Bazinul Carpatic si Dincolo de Carpati in urmatoarele structuri de primire turistica (Unitati de Cazare): Hotel, Motel, Vila, Bungalow, Cabana, Camping si Casute, Tabara de Copii, Pensiune, Ferma Agroturistica

OFERTE DE CAZARE DIN ROMANIA - REZERVARI ONLINE


Pensiunea Renesans se afla de-a lungul celui mai scurt drum asfaltat intre Targu Mures si Sovata, unde dealurile se intalnesc cu muntii si viata simpla de tara cu ospitalitatea moderna de tip "western".
In pensiune sunt 4 apartamente spatioase de 45 mp cu bucatarie, bai cu cabine de dus moderne si dormitoare la manzarda.
Apartamentul de lux este dotat cu toate adaosurile de convenienta pentru musafiri mai pretentiosi, pentru ocazii speciale private sau intalniri de afacere.
Sala de masa/conferinta cu locuri pentru 12 persoane este dotat cu televizor cu program satelit, acces la internet, telefon/fax.
In camera de zi se afla un semineu, o canapea rabatabila, fotolii si are acces la o terasa privata cu masuta si fotolii.
Bucataria cu toate ustensiile si aparatele casnice si baia moderna cu jacuzzi este tot la dispozitia musafirilor.

Locuri: in 5 apartamente
  • 4 apartamente
  • 1 apartamente de lux
  • Oferta de Pret:


    Puteti selecta dintre LOCURI DE CAZARE din ROMANIA - TRANSILVANIA, aveti posibilitatea de REZERVARE ONLINE, pe teritoriul: Bazinul Carpatic: Banat, Crisana, Maramures, Transilvania, Dincolo de Carpati: Bucovina, Delta Dunarii, Dobrogea, Muntenia, Moldova, Oltenia